tisdag 20 juli 2010

DAG 16

Fattar inte alls nånting nu, sov i nån timme på eftermiddagen och är som raderad i hjärnan...? Känner mej helt pissis (=fjortis) i skallen... Behövs ingen alkohol, jag kommer ändå inte ihåg nånting :D


Har tvättat byk idag, alltså jag fattar inte hur 3 personer kan producera så h-vetes massa byk varje dag? är vi onormala eller är det så i barnfamiljer, att man smutsar ner minst 3 par outfits per dag? :D


A for på gymmet i morse, jag vill också! men måste först hänga tvätten, känns bläigt att först svettas på gymmet och "smutsa ner sig" och sedan hänga ren tvätt. Vi har tack och lov ett gym 5 minuter från oss som stänger 22.00 varje dag för medlemmar :)


DAGENS MAT:
Frukost 10:30 2 skivor rågbröd, skinka, sallad, getost, vatten
Lunch 14:00 skinka, sallad, getost, äppel, granatäppel, vatten
Mellanmål 15:00 1 banan, lite mörk choklad
Middag 19:00 2 skivor rågbröd med Kalles Kaviar och en liten bit länkkorv (typ i stil med falukorv), (hade tänkt laga mat, men upptäckte till min stora ilska att ingenting var rent! Varken kastruller eller tallrikar...)
Motion: push ups challenge, sit ups challenge och squats challenge. Kanske gym i kväll, eller så joggning.


Tränar ni hellre på morgonen eller på kvällen? Finns det någon regel för vilka sporter man bör träna på vilket klockslag? Tänkte ur förbrännings och upp- och nedvarvningssynvinkel :)

Inga kommentarer: